Το Live Without Bullying στο Beyond Expo

Share Post

Το Live Without Bullying συμμετείχε στις δράσεις «Ψηφιακής Κουλτούρας-Cyberbullying» της έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας Beyond Expo, η οποία διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η Δρ. Antonia Torrens, Γενική Διευθύντρια του KMOP, Ιδρύτρια & Υπεύθυνη του Live Without Bullying μίλησε σε δεκάδες μαθητές-τριες για την πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού και για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν την mobile εφαρμογή για online, δωρεάν και ανώνυμη συμβουλευτική υποστήριξη από εξειδικευμένους ψυχολόγους.
Στην εκδήλωση, χαιρετισμό απηύθυναν ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης, η αναπληρώτρια Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Προγραμματισμού, Αθηνά Αηδονά και ο Άγγελος Χαριστέας, Αντιπεριφεριάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ενώ κεντρικοί ομιλητές ήταν η Στέλλα Πάτση, Αστυνομική Υποδιευθύντρια, τμηματάρχης καινοτομιών Δράσεων και Στρατηγικής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας και η Δρ. Αντωνία Τορρένς.
Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Maria Samolada.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο άρθρο του GR TIMES εδώ