Εθελοντισμός

Ο εθελοντισμός βρίσκεται στην καρδιά του προγράμματος Live Without Bullying. Οι εθελοντές μας αποτελούν την “κινητήρια δύναμη” τόσο της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας όσο και των εκδηλώσεων/ δράσεων που διοργανώνουμε, μοιράζονται το όραμά μας και χωρίς τη συμβολή τους η πραγματοποίηση του προγράμματος θα ήταν σχεδόν ανέφικτη.

Όσον αφορά τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.livewithoutbullying.com και συγκεκριμένα τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες, η εθελοντική εργασία που χρειαζόμαστε είναι αρκετά εξειδικευμένη. Συγκεκριμένα:

  • Φοιτητές και απόφοιτοι σχολών ψυχολογίας, κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών που επιθυμούν να υποστηρίξουν συμβουλευτικά παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς που αναζητούν βοήθεια στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, να εκπαιδευτούν και να αναλάβουν το ρόλο του διαδικτυακού συμβούλου ή του επόπτη ψυχολόγου. Ο ρόλος τους είναι ζωτικός καθώς βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρετώντας τα αιτήματα που δεχόμαστε σε καθημερινή βάση.

Ωστόσο, επιζητούμε την εθελοντική συνεργασία και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και δράσεων που διοργανώνουμε. Ενδεικτικά, μπορείτε να μας υποστηρίξετε στα παρακάτω:

  • Διοργάνωση και διοικητική υποστήριξη
  • Ενέργειες διάχυσης και προώθησης
  • Διαχείριση social media (SM experts)

Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις μέλος της εθελοντικής μας ομάδας και να γίνεις σύμμαχος στην προσπάθειά μας, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου!

Θέλω να γίνω εθελοντής +

Η εθελοντική μας ομάδα