Ενημερωτική ημερίδα Live Without Bullying από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

 

Με αίσθημα ευθύνης για τη μελλοντική γενιά και με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης διοργάνωσε τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, ενημερωτική ημερίδα σε συνεργασία με το ΚΜΟΠ αναφορικά με το πρόγραμμα Live Without Bullying, παρουσιάζοντας τρόπους αντιμετώπισης και καταπολέμησης του του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού.

Περισσότεροι από 100 αστυνομικοί με τα παιδιά τους παρακολούθησαν την ομιλία της ψυχολόγου και συνεργάτιδας του προγράμματος, κ. Ράνιας Φιλίππου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της πλατφόρμας.  Μετά τη λήξη της ημερίδας χορηγήθηκαν από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης δωρεάν σχολικές τσάντες και γραφική ύλη στα παιδιά των μελών που θα φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ένωσης που έγινε θεσμός και κάθε χρόνο έχει ολοένα και μεγαλύτερη ανταπόκριση από τα μέλη.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, «είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε σε ό,τι πολυτιμότερο έχει ο καθένας μας, τα παιδιά».