Περισσότεροι από 12.000 επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ ενημερώθηκαν για το Live Without Bullying!

 

Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περισσότεροι από 260.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο πέρασαν τις πύλες της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων τουλάχιστον 12.000 ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα Live Without Bullying και την ηλεκτρονική του πλατφόρμα.

 Η ομάδα του Live Without Bullying έδωσε δυναμικό παρόν καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, τόσο στο περίπτερο της εκπαίδευσης “Akademia”, με δικό της σταντ, καθώς και σε υπαίθρια σημεία της έκθεσης, στα οποία περισσότεροι από 2000 ενήλικες και παιδιά περιηγήθηκαν στην πλατφόρμα και πραγματοποίησαν δωρεάν εγγραφή εκφράζοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες. Η ανταπόκριση και οι απορίες των επισκεπτών ανέδειξαν την αναγκαιότητα υποστήριξης του σχολικού και οικογενειακού περιβάλλοντος αναφορικά με την αντιμετώπιση του εκφοβισμού.

_Page_1

 Το σταντ του Live Without Bullying επισκέφθηκαν επίσης εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και των υπόλοιπων κομμάτων. Συγκεκριμένα, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Ι. Δραγασάκης, ο Υφυπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Σ. Πιτσιόρλας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Γ. Βασιλειάδης, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κ. Μητσοτάκης,  η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κα Φ. Γεννηματά καθώς και ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κ. Β. Κικίλιας ενημερώθηκαν αναλυτικά για το Live Without Bullying και τις online υπηρεσίες του, εκφράζοντας θερμό ενδιαφέρον για την πρωτοβουλία.

_Page_2

Η παρουσία του Live Without Bullying στην 82η ΔΕΘ υποστηρίχθηκε από τις εταιρείες: My Market (Χορηγός), ΔΕΘ Helexpo, Interlife Ασφαλιστική, SoftWeb Adaptive IT Solutions, Public (Υποστηρικτές) και Ethelon.