Δωρεάν Aνοιχτό Διαδικτυακό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς "Η τάξη μου ΧΩΡΙΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ"

 

Το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ), στο πλαίσιο του προγράμματος Live Without Bullying (Ζήσε Χωρίς Εκφοβισμό), διοργανώνει το 7ο κατά σειρά δωρεάν εξ αποστάσεως σεμινάριο με τίτλο: «Η Τάξη μου Χωρίς Εκφοβισμό» διάρκειας τεσσάρων (4) ωρών.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικό/Γυμνάσιο/Λύκειο) και αποσκοπεί στην εκπαίδευση σε δεξιότητες αποτελεσματικής επικοινωνίας οι οποίες θα βοηθήσουν τον/την εκπαιδευτικό να δημιουργήσει ένα κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στη τάξη το οποίο θα λειτουργήσει ανασταλτικά ως προς την εμφάνιση περιστατικών εκφοβισμού αλλά και ενισχυτικά ως προς τη γρήγορη αντιμετώπισή τους.

  • Ημερομηνία Διεξαγωγής: 08/05/2017
  • Ώρα Έναρξης: 16:30 μ.μ.
  • Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20
  • Εισηγήτρια: Τορρένς Αντωνία, Δρ. Εκπαιδευτική Ψυχολόγος

 

Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης του ΚΜΟΠ https://elearning.coeus.online και στη συνέχεια να κάνουν εγγραφή στο σεμινάριο.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον εξής σύνδεσμο: www.livewithoutbullying.com/actions/educational ή επικοινωνήστε στο 210 – 3637547 και στο info@livewithoutbullying.com.